Andre Thijssen

Even voorstellen….Andre Thijssen

Hoi Allemaal ! Mag ik me bij deze even voorstellen. Mijn naam is Andre Thijssen uit Sevenum, en zoals het bij de meesten van jullie ook gaat, ben ook ik aangestoken door de fascinerende wereld van de hond.

Bij de aanschaf van mijn eerste hond Igor F’Orak (Siberische husky) ging het helemaal los.

KK1, KK2, Cynophilia instructeur opleiding, workshops van diverse bekende mensen in de hondenwereld, Kynologisch instructeur Raad van Beheer, Mede opzet cursus gehoorzame hond voor RvB.

Les geven het gehele jaar door van socialisatie cursus, basis, EG,GGb, tot G&G.

Gedragsbegeleiding, met zo nu en dan presentaties, en, last but not least, het opleiden en begeleiden van nieuwe instructeurs in spe.En natuurlijk niet te vergeten het plezier van mijn eigen honden tot op de dag van vandaag en zeker in de toekomst.

Daar waar ik kon heb ik informatie tot mij genomen.
Bijvoorbeeld van flyball tot behendigheid, van jacht tot waterwerk.
Van (n)ipo tot knvp. Van probleem gedrag tot kalmeringssignalen. Van…..de wereld van de hond is groot!

In al die jaren (Meer dan 20) heb ik de gehele revolutie gezien van het gehoorzame van je hond in drie lessen van ene meneer Gaus tot aan het totaal doorgeslagen positiviteits trainen van je hond (Je mag niet/nooit corrigeren). (Hype ?).Van slipketting tot beloningszakje.

Mijn basis ligt in de roedel (technieken).Mijn passie ligt bij de oerrassen cq poolhonden. In al deze jaren zijn er momenten die je bij blijven. Leuke en leerzame momenten voor cursisten maar ook zeker voor instructeurs.
Ik heb me voor enige tijd terug voorgenomen om deze eens op mijn eigen wijze en stijl op papier te zetten. Graag deel ik deze momenten met jullie zodat, met een lach en misschien een traan, er leerzame momenten zijn die bijdragen aan het welzijn van onze trouwe viervoeters.

Veel lees plezier toegewenst !

Met vriendelijk groet, Andre Thijssen

 

error: © Huskyville.EU